lördag 9 augusti 2003

Kommer hybridiseringsbeviset att ersätta evolutionsteorin?

En artikel från Science Daily visar att forskningen nu börjar komma till den punkt då evolutionsteorin inte håller längre. Nu har några kommit på att nya arter kan uppkomma på några generationer, om skilda djur eller växter korsas, antingen på konstgjord väg, men också naturligt, vid sällsynta tillfällen. Och då har naturen på några korta år gjort vad evolutionsfanatikerna hittills påstått skulle tagit "miljontals" år.

BILDEN: Charles Darwin - Sagoberättaren

I artikeln menar forskarna som gjort denna upptäckt, att "hybridiseringen" förekommer vid sidan av den förut antagna evolutionen, men det är ju vad de måste säga till att börja med. Annars skulle de frysas ut totalt av sina kolleger.

Vem som helst kan ju inse att deras forskning, om den visar sig få genomslag, har slagit undan benen för den otroligt långsökta evolutionsteorin.

I ett tidigare skede i jordens historia, innan arterna "cementerat sig", kan den nuvarande artrikedomen ha uppstått ur några få grundtyper och sedan spridit sig över världen, på bara ett par hundra år - precis som Bibeln säger. Först skapade Gud urarterna, och sedan spred sig dessa över hela jorden, i sina enorma variationer och lokala specialiteter - något som för övrigt har hävdats här så länge detta forum funnits.

Så Darwins anhängare kan ju åka tillbaka till Galapagos och se öns specialiserade djurliv i detta nya ljus, och lämna Darwins idé där den föddes. Vetenskapen behöver den inte längre för att förklara "arternas uppkomst".

http://www.sciencedaily.com/releases/2003/08/030808081854.htm
___